Akár 3 év

Jackie Chan fia drogbotrányba keveredett

Jaycee Chan akár hároméves börtönbüntetést is kaphat kábítószerrel való visszaélés miatt.

2014.12.28 18:00ma.hu

A BBC szombaton jelentette, hogy Jackie Chan 32 éves fiát kábítószerrel való visszaéléssel vádolják a kínai hatóságok. Az ügyészség szerint Jaycee Chan lakásában egy augusztusi házkutatás során több mint száz gramm marihuánát találtak a kiszálló rendőrök. Ha elítélik, akár három éves börtönbüntetést is kaphat.

JackieChan.com

A hírek szerint a razzia során több tévé- és filmsztárt és egy ismert forgatókönyvírót is lefogtak, de többbségüket néhány nappal később szabadon engedték a hatóságok. Az ifjú Chant viszont előzetes letartóztatásba helyezték, mert azzal gyanúsítják, hogy "menedéket nyújtott más drogfogyasztóknak".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.