Ez volt a legkeményebb angyali munkájuk

A boxzsákkal megbirkóztak, de a kosárlabda megizzasztotta Molnár Andiékat

Horti angyalai kipróbálták már az amerikai focit, a jóval nőiesebb aerobicot és püföltek boxzsákot is, de semmi kétségük nincs afelől, hogy a legutóbbi küldetésük volt a legkeményebb.

2014.12.27 12:00ma.hu
Fotó: Redlemon

A három szépséges hölgy Charlie, azaz Horti Gábor "utasítására" minden héten egy másik sportágat próbál ki és ha már ott vannak, versenyeznek is egymással. Tóth Laura, Aryee Claudia Tücsi és Molnár Andi kalandjait a nézők szombatonként láthatják a Horti angyalai című műsorban. A csinos kis csapat legutóbb Szegedre utazott, ahol a többszörös bajnok Pick Szeged csapatának edzésébe pillanthattak bele, sőt Juan Carlos Pastor vezetőedző hamar csatasorba is állította őket.

Molnár Andi hozzászokott a mozgáshoz, de arra, ami egy ilyen szintű csapat edzésén várta őket, ő sem számított. "Nagyon erőteljes sport ez, test-test elleni küzdelem zajlik és talán belőlem hiányzik az a fajta keménység, ami a kézilabdázáshoz kell. Szurkolni azonban szeretek, Görbicz Anita hozzáállását példaértékűnek tartom. A srácok tanítottak nekünk néhány dobócselt, majd hetes dobásokban versenyeztünk a lányokkal" – mondta Molnár Andi műsorvezető.

Tóth Laura modell egykoron kézilabdameccseken vezette a jegyzőkönyvet, hozzá igazán közel áll ez a sport, bár ő is azt mondja, egy vaskosabb pofonba nem szívesen futna bele a pályán. „Nekem ez volt eddig a kedvenc kihívásom. Keveseknek adatik meg, hogy a sportág sztárjaival dobáljanak kapura. Hatalmas élmény volt" – mesélte Laura.

Tücsit, vagyis Aryee Claudiát is lenyűgözte az erő és örült annak is, hogy személyesen találkozhatott Juan Carlos Pastorral. „Szabadidőmben – azt hiszem – maradok inkább a futásnál, számomra a kézilabda túl durva, de kipróbálni mindenképp érdemes volt. Kíváncsi vagyok, Horti legközelebb hova szólít bennünket" – mondta Tücsi.

Kövesse Horti angyalait minden szombaton 20:00-tól a SportKlub műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.