Radics Gigi is színpadra lépett

Pokorny Liát elvarázsolta Havasi Balázs show-ja

Hatalmas bulival ünnepelte 20. születésnapját a mobilszolgáltató, ami nem véletlen: több mint 100 közreműködő művész lépett színpadra a főszereplővel, Havasi Balázs zongoraművésszel.

2014.12.11 14:00ma.hu
Lebo M, Havasi Balázs, Radics Gigi és Kiss Endi (Fotó: Redlemon)

Több mint 100 közreműködő művésszel – közöttük Radics Gigivel és Kiss Endivel – mutatott be egy monumentális show-t Havasi Balázs zongoravirtuóz, felejthetetlen élménnyel ajándékozva meg a 12 ezer meghívottat, akik részt vehettek az egyik hazai mobilszolgáltató születésnapi buliján. A koncertet követő exkluzív partin számos hazai híresség is együtt ünnepelt a szolgáltatóval.

A születésnapon természetesen a szolgáltató "arca", Pokorny Lia is tiszteletét tette. „Alig értem ide a 20. szülinapi partira, hiszen nagyon zsúfoltra sikerült az év vége. Két darabban próbálok, így néha azt sem tudom, hol áll a fejem. Nagyon várom már a szentestét, ezt a napot a családommal töltöm Parádsasváron. Sokan összejövünk, apukám szakács, nagyon jókat főz, mindig remek hangulatban telik az ünnep” – mondta el a színésznő.

A hatalmas show-n Radics Gigi is színpadra lépett a zongoravirtuóz mellett. „Jó érzés volt idén újra Havasi Balázzsal állni az Aréna színpadán, 12 000 ember előtt. Különösen boldog vagyok, hogy megismerkedhettem Lebo M-mel, hiszen gyermekkorom óta nagyon szeretem az Oroszlánkirályt. Sokat beszélgettünk, kiderült, hogy korábban együtt dolgozott Quincy Jonesszal, így megoszthattuk egymással az élményeinket” – magyarázta Radics Gigi.

A koncertet követő partin Iszak Eszti, Kamarás Iván, Kiss Endi és Hien is együtt mulattak a 20 éves szolgáltatóval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.