A nagy leleplezés

Ciki lebukás: esküvőjén csalta meg a menyasszony a férjét

Nem véletlenül hívják angolul "legjobb barátnak" a násznagyot, a megtisztelő posztot betöltő férfi ezúttal tényleg úgy tett, mint ahogy egy legjobb baráthoz illik: leleplezte a csalfa feleséget.

2014.11.12 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Kínos felfedezést tett a násznagy, amikor az esküvő éjjelén az ifjú asszonyka keresésére indult: a nőt megtalálta, de nem egészen olyan szituációban, amilyenre számított. Ráadásul mivel videó funkcióra kapcsolt telefonnal akarta meglepni a Ninaként megnevezett nőt, mindjárt bizonyítékot is sikerült gyártania a megcsalásra: a helyiségbe lépése pillanatában a feleség ijedten bontakozott ki egy férfi karjaiból - aki nem a férje volt.

"Ezt hogy képzeltétek? Nina, mi folyik itt? Mondd el, mi történik! Ki ez a fickó?" - kérdezgeti a magát Jamesnek nevező férfi a nőtől. "Ez nem a férjed, ugye? Nekem nem úgy tűnsz, mintha a férje lennél!" - teremti le a csábítót a násznagy, majd amikor az ismeretlen a telefonján lévő beépített lámpával próbálja eltakarni az arcát, James "megdicséri" a kiváló ötletért.

"Remek ötlet. Nem vagyok meglepve. James vagyok, én voltam a násznagy. Ez meg itt Nina, a legjobb barátom felesége. Szóval maga a bárpultos?" - kérdezi, a férfi pedig azt feleli, hogy nemcsak az, de lényegében igen. "Oké, remek. Nos, srácok, jó éjszakát" - jegyzi meg a felvétel végén James és kikapcsolja a kamerát.

Hogy ezek után mi történt, az már a világhálóra feltöltött videóhoz írt megjegyzésből sem derül ki, de aligha örült a férj a meglepetés-videónak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.