Bo!

Saját kutyája buktatta le a bűnözőt

Az alabamai férfi metamfetamint főzött a pajtájában. Megpróbált elbújni a rendőrök elől, de kedvenc ebe akaratlanul is a nyomára vezette őket.

2014.11.01 20:30ma.hu
Pratville-i rendőrség

Saját kutyája buktatott le egy drogkészítéssel és kábítószerrel való visszaéléssel vádolt amerikai férfit. Edward Melvin Henderson megpróbált meglépni a rendőrök elől, amikor azok kábítószereket keresve átkutatták az alabamai Prattville-ben lévő házát.

Hendersonnak kis híján sikerült is kereket oldania. A háza mögötti erdőben keresett menedéket; a rendőrök, miután hosszú ideig hiába keresték, már majdnem feladták a kutatást, amikor észrevették, hogy a gyanúsított kutyája, Bo, hevesen csóválja a farkát. Mint kiderült, sikerült megtalálnia a gazdáját a magas fűben, és boldog farkcsóválásával akaratlanul is nyomra vezette a hatóságokat.  

Hendersont azonnal letartóztatták, miután a házban nagy mennyiségű metanfetamint és egy droglabor működtetéséhez szükséges kellékeket találtak. Bót a férfi rokonai vették magukhoz. A hírek szerint remekül érzi magát, és a helyi állatvédelmi hatóságok rendszeresen ellenőrzik a hogylétét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.