Tücsit egy lepukkant gyártelepen fotózták

Pikáns és extrém fotókon pózol a SportKlub szépsége

Különleges helyszínen, egy elhagyott gyártelepen fotózták a SportKlub csinos műsorvezetőjét. Nemcsak a környezet, a ruhák is egyediek Aryee Claudia Dedei - alias Tücsi - fotósorozatán.

Pikáns fotók készültek Tücsiről >>> KATT ide! képgaléria

2014.10.31 12:00ma.hu
Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Az egykori Miss Afro szépségkirálynőről egy üresen tátongó, kihalt gyártelepen készítettek szexi divatképeket. „Élveztem a különleges hangulatú fotózást,a bőrcuccok is nagyon közel állnak hozzám” – árulta el a SportKlub csinos műsorvezetője.

Bár korábban Tücsi nehezebben állt kamera elé, most már akár egy fürdőruhás fotózást is bevállalna. „Álmaim fotóhelyszíne az ausztrál tengerpart, ahol szívesen pózolnék akár fürdőruhában is. Régebben nem vállaltam volna ilyesmit, de mostanra megtanultam elfogadni magam, és bátran merem hangsúlyozni az előnyös adottságaimat. Szeretem a hosszú, vékony lábaimat és sokat edzek annak érdekében, hogy fitt maradjak. A mozgás mindig is fontos része volt az életemnek, gyakran járok futni és hetente négyszer-ötször edzőterembe is elmegyek” – mesélte a SportKlub Híradójának háziasszonya.

Aki a tévéképernyőn is szeretné megnézni Tücsit, annak nincs más dolga, mint hétköznaponként 19:30-kor és 22:30-kor a SportKlub Híradójára kapcsolni, ahol Világi Péter mellett Claudia mondja a híreket - igaz, olyankor konszolidáltabb öltözetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.