Ugrópók ijesztette meg a bringást

Íme a bizonyíték: a férfiak is sikítanak a póktól!

Tisztelt urak, ha azt hiszik, hogy csak egy nő képes sikítva menekülni egy pók elől, akkor sajnos ki kell ábrándítanunk önöket: bizony van olyan helyzet, mikor a férfiak bátorsága is az inukba száll.

2014.10.08 12:00ma.hu
Fotó: YouTube

Van az úgy, hogy nem árt egy kicsit ismerni az élővilágot. Az még kevés, ha felismerjük egy nyolclábúról, hogy nem polip, hanem pók. De hasznos tudás lehet, ha meg tudjuk különböztetni az egyszerű, leginkább gyalogló üzemmódban közlekedő pókokat az ugrálós fajtától.

David Hesson nem tudta. Kíváncsian kezdte videózni a nem is annyira apró lényt, amelyet a biciklije nyergén fedezett fel, és tényleg izgalmasnak is tűnt a dolog - úgy 16 másodpercig. Aztán a pók vett egy nagy lendületet és kilőtte magát - egyenesen Hesson lábára. És igen, ez volt az a pillanat, amikor a férfi pontosan úgy kezdett kiabálni - na jó, talán egy kicsit mélyebb hangon -, mint a nők többsége, ha pókot látnak.

Jó lesz elővenni a "pókhatározót" és tanulmányozni, melyik fajtákat filmezhetjük legközelebb a kiránduláson anélkül, hogy ilyen váratlan támadás érjen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.