Megérte vállalni a megalázó helyzetet

Szendvicset csinált magából a hazug férfi, és bejött az ötlet

Egy órán keresztül állt az utcán egy szál pólóban és rövidnadrágban, a hűvös estétől pedig a nyakába akasztott két kartonlap sem igazán óvta meg, amivel vállalta a nyilvános megszégyenülést.

2014.10.07 08:00ma.hu

Nem lehetett kellemes egy teljes órán keresztül fagyoskodni és közben megalázkodni, de úgy tűnik, megérte, mert a hazudós férfi története happy enddel végződött. Az ismeretlen férfit Manchester belvárosi részén fényképezték le, amint egy szál pólóban és rövidnadrágban álldogál az utcán, annak ellenére, hogy már Angliában sem tombol a nyár - főleg nem esténként. Azonban a hidegnél is rosszabb lehetett, hogy a férfi szendvicsemberként, a nyakába akasztott két kartontáblán bőszen hirdette: "Annyira sajnálom, hogy hazudtam".

A kivert kutyaként álldogáló férfi a szemtanú elmondása szerint mintegy egy órán keresztül vezekelt, mire az egyik közeli lakásból előkerült a barátnője is. További fél órás beszélgetést követően szemmel láthatóan mindent sikerült tisztázniuk - bármi is volt az, amiben a férfi hazudott -, és teljes egyetértésben, immár együtt távoztak.

A képeket a 33 éves Gareth Thatcher készítette, és ahogy mondta, nagyjából este 8 körül bukkant fel a ránézésre 30-as éveiben járó idegen. "Fogalmam sincs, hogy tudta-e, hogy a lány lejön és várnia kell rá, vagy hogy a lány küldte-e ki a nyaka köré akasztott megbélyegzéssel. De sokáig beszélgettek, és gondolom, a végén csak kibékültek, mert csupa mosoly volt mindkettejük és elmentek az egyik lakásba" - mesélte a szemtanú. "Ötletem sincs, mit tehetett, de nagyon rossz lehetett. Még sosem láttam ilyet" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.