A britek után a magyarok is imádják a Right Here-t

Újdonsággal hódít a diszkókirálynő a TOP40-es listán

A diszkókirálynő, Jess Glynne Right Here című újdonsága a brit slágerlisták után a magyar rajongókat is meghódította. Minden bizonnyal ez a vörös hajú angol énekesnő karrierjének egyik legfényesebb nyara.

2014.09.17 20:00ma.hu

Jess Glynne a Clean Bandittel közös korábbi slágere, a Rather Be után most újabb dallal tör előre, de nemcsak ő tör a slágerlisták csúcsa felé: Jason Mraz Love Someone című felvétele továbbra is tarol a legklasszabb hazai rádió TOP40-es slágerlistáján. Ráadásul a magyarok sincsenek lemaradva: az egyik legnépszerűbb hazai együttes, a The Biebers Rythm of Joy című száma hétről hétre egyre előkelőbb helyen áll a Class40-en.

Jess Glynne "Right Here" című dala a héten egyelőre újdonságnak számít, hisz csak most került be a 40-es slágerlistára, egészen pontosan a 36. helyen debütált, de alig várja, hogy még feljebb ugorhasson. A brit énekesnő a nyár legnépszerűbb slágere, a "Rather Be" után most egy szóló slágerrel bizonyította tehetségét és lopta be magát a közönség szívébe.

Jess Glynne (Fotó: Redlemon)

Jason Mraz Love Someone című dala három helyet javítva a 18. a leghallgatottabb rádió slágerlistáján. A felvétel az amerikai énekes és dalszerző júliusban megjelent ötödik stúdióalbumának sikerdala, amelyet a Raining Jane nevű pop-rock lánybanda közreműködésével készített el. Mraz már korábban is dolgozott együtt a csupa csajokból álló formációval. Az új albumon szereplő dalok olyan, mindannyiunk számára érdekes témákat boncolgatnak, mint a szerelem, a barátság, a remény vagy az önbizalom.

A magyar együttesek közül a héten a The Biebers volt a befutó a piacvezető rádiónál - Rythm of Joy című slágerük már a 12. helyen áll a csatorna slágerlistáján. A Puskás testvérek által alapított együttes fesztiválzenekarnak indult, a formáció azonban egyhamar megkedveltette magát az országgal. A népszerű popcsapatot a magyar előadók közül egyedül Kállay-Saunders András előzi meg Juliet című dalával. A The Biebers ezüstérme azonban könnyen aranyba fordulhat, ha a Rythm of Joy népszerűsége továbbra is töretlen marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.