Nemi erőszak a gólyatáborban

Fogarasy Mariann védelmébe vette az erőszaktevő fotóst

A modell felháborodva és könnyeivel küszködve vette védelmébe fotós barátját, aki állítólag már be is ismerte tettét.

2014.09.06 15:00ma.hu
RTL videoscreenshot

Szombat hajnalban, Fonyódligeten, az ELTE gólyatáborában egy ott dolgozó fotós, aki az egyetem hallgatója is, megerőszakolt egy elsőéves lányt. Az Index értesülései szerint végig is fotózta, hogy később zsarolni tudja.

"Hétfő óta zizegek ettől a hírtől" - mondta Fogarasy Mariann, aki barátjának tartja a már letartóztatott fotóst. "Érdekes módon, senki sem nézi meg a másik oldalt, a lány oldalát" - mondta könnyeivel küszködve, annak ellenére, hogy tudni róla, már régebben is követett el ilyet.

A modell szerint neki sokat segített a férfi, hiszen vidékről jött fel, szüksége is volt támogatásra. Sőt, alkoholos állapotban is voltak már együtt, de egy pillanatra sem merült fel a nemi erőszak lehetősége.

A szakmában is megdöbbentek a híren, ám voltak már pletykák arról, hogy a férfi zsarolta azokat a lányokat, akikről meztelen képeket készített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.