Sokk a kávézóban

Mi ez, muffin vagy hörcsög?!

Kis híján sokkot kapott a kávézó egyik rendszeres vendége, amikor kivitték neki a rendelt áfonyás muffint, az ugyanis megtévesztésig hasonlított egy egészben sült hörcsögre.

2014.09.03 14:29ma.hu
Fotó: Reddit

Teljesen ledermedt a kávézóba betérő vendég, amikor egy áfonyás muffint rendelt, de a pincér egy sült hörcsögöt szolgált fel neki. Az upparoom becenevű felhasználó az első sokk után gyorsan lefényképezte a furcsa süteményt és feltöltötte a Redditre, így bárki megnézheti, hogy nemcsak a tészta türemkedett ki úgy a formából, mintha egy hörcsög feje lenne, de az egyik áfonyaszem pont oda került, ahol az állat szeme lenne, közben pedig nemcsak az "orra" pirult meg egy kicsit, de egy kiálló tésztapötty még a fülét is megformázta az állatnak.

Azt nehezen lehet elképzelni, hogy a személyzet szándékosan készítette ilyenre a muffint, a folyékony tésztát nem is tudták volna előre így megformázni, az azonban rejtély, hogy hogyan szolgálhatták fel a vendégnek. Szerencsére beleharapva már egyértelműen süteménynek bizonyult a furcsa szerzet, amelyről azonban nem tudni, hogy pontosan hol készült.

Nem ez az első eset, hogy egy édesség egy állatra hasonlít: korábban egy 14 éves kaliforniai lány talált ugyancsak egy áfonyás muffint, az viszont a csivavájára hasonlított.

Fotó: Tumblr


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.