Még nem tudják, mitől halt meg a kisbaba

Végzett magával, miután holtan találták a 14 hónapos fiát

Egy kamion elé sétált egy forgalmas úton az anya, mindössze néhány órával azután, hogy holtan találta a 14 hónapos kisfiát az ágyban. A gyermek halálának oka egyelőre ismeretlen.

2014.08.12 16:33ma.hu
Fotó: Facebook

Szemtanúk szerint öngyilkosságot követett el a 20 éves Kayelisa Martin Ohio egyik forgalmas főútján, csupán órákkal azután, hogy rejtélyes módon meghalt a 14 hónapos kisfia. A nő egyszerűen elésétált egy kamionnak - jelentették a cantoni rendőrök. A nyomozókat múlt hét csütörtökön este fél 8 körül hívták fel azzal, hogy a nő öngyilkossággal fenyegetőzik. Közben a rokonok a közeli tűzoltóságnál jelentették be, hogy a kis Omoyele Gonzalez meghalt. Mire a rendőrök a bejelentett címre érkeztek, Martin eltűnt és röviddel később már a haláláról értesítették a helyi ügyeletes tisztet.

A megyei halottkém a kisfiú boncolása után megerősítette azt, ami már első ránézésre is sejthető volt: a gyermeket semmilyen sérülés nem érte, de még számos vizsgálat eredményére várni kell. A Canton Repository című helyi lap jelentése szerint az anya a kisfiával ugyanazon a napon reggel fél 7 körül balesetet szenvedett, amikor a nő elvesztette az irányítást az autója fölött, a kerék remegni kezdett, majd nekimentek egy tűzcsapnak és letarolták a bokrokat és a parkot szegélyező köveket, mire sikerült megállni. Hogy a balesetnek volt-e köze a gyermek későbbi halálához, szintén az igazságügyi szakértő feladata kideríteni.

A családtagok adománygyűjtő oldalt nyitottak, hogy támogatáshoz jussanak, amelyből el tudják temetni az anyát és gyermekét. Az autó meghibásodásának okáról a helyi lapok szintén nem számoltak be, vélhetően ez is egy később lezáruló vizsgálatból derül csak ki.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.