Kitartóan menetel a toplista élére az énekes

Ákos: mindig a csúcs felé...

Bár csupán a slágerlista 8. helyén áll, a magyar előadók közt mégis abszolút kedvencnek számít Ákos, aki az Újrakezdhetnénk című számával hétről hétre feljebb jut.

2014.08.12 11:29ma.hu
Fotó: akos.hu

Bár az idei fesztiválszezonban már nem találkozhatnak a rajongók élőben Ákossal, az énekes nem pihen, gőzerővel készül a következő lemeze megjelenésére. Közben meg a listák csúcsát ostromolja. Az élen jelenleg az Angel In Blue Jeans című Train-szerzemény áll, és új számok is felbukkantak a Class40 toplistáján.

Danny Trejo sosem volt az a tipikus jófiú. Többször került összetűzésbe a törvénnyel, de aztán összeszedte magát és Hollywood egyik legismertebb antihősévé vált. A most 70 éves színész szerepelt a Totál szívásban, a Kemény motorosokban, és a Machete című filmben is, most pedig a a Train videoklipjében, az Angel In Blue Jeans című számban tűnik fel.

A szeptemberben új albummal jelentkező Train már a harmadik slágerét juttatja a slágerlisták élére a lemezről. Az Angel In Blue Jeans július 15-én mutatkozott be világszerte, és alig egy hónap alatt a hazai rádióhallgatók kedvencévé vált. A Class40-en három helyet javítva, a dobogó első fokára lépett fel a dal. Különlegessége, hogy videoklipjében Danny Trejo is feltűnik, a képsorok pedig a spagetti-westernek tipikus hangulatát idézik meg, fegyverekkel, jó nőkkel, és sivataggal. Az Angel In Blue Jeans klipjében Trejo ikonikus karakterét, Machetét játssza, aki eddig két filmben irtotta végig a rosszfiúkat.

Ákos az idei fesztiválszezonban már nem hallható, jó hír azonban a rajongóknak, hogy közeleg az előadó új EP-je. Ennek egyik húzószáma az Újrakezdhetnénk, amely a leghallgatottabb rádió slágerlistáján már a 8. helyen áll, egyre feljebb menetelve. Ezzel Ákos ezen a héten a legsikeresebb magyar énekes a Class40-en.

A cseh gyökerekkel rendelkező Jason Mraz dalai általában beverekszik magukat a slágerlistákra. Az énekes San Diegóban kezdte kis bárokban, végül azonban Los Angelesben, az Angyalok Városában talált rá a siker. Jason most a Love Someone című új single-jével hívta fel magára a világ figyelmét. A dal újoncként debütált a Class40-en, rögtön a 36. helyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.