Vérfertőzők lettek, tudtukon kívül

Anyját kereste, de sokkolta a felfedezés, amit megtudott

Évek óta eltökélten kereste az anyját egy nő, ám arra egyáltalán nem volt felkészülve, hogy amikor megtalálja, egy szörnyű titokra derül fény: a saját testvérével él évek óta és neki szült egy gyermeket.

2014.08.07 09:34ma.hu

Azt hitte, élete akkor teljesedik majd ki, ha rátalál az anyjára, ám a kisbabaként elhagyott nő számára minden összeomlott, amikor kiderült az igazság: később született egy féltestvére, aki nem más, mint az élettársa és gyermekei apja. A brazil nő, aki nem volt hajlandó elárulni a teljes nevét, hét éve alkot egy párt a nála két évvel fiatalabb Leandróval. Hamar felfedezték a vonzódást egymás iránt, és szerelmüket még jobban megerősítette az a tény, hogy mindkettejüket elhagyta az édesanyjuk - igaz, Adriana szinte csecsemő volt, 1 évesen maradt egyedül az apjával, Leandro viszont 8 éves koráig ismerhette az anyját.

A kozmetikai eladónő és a kamionsofőr többször viccelődött is azzal, hogy mindkettejük anyját ugyanúgy hívják - a keresztneve Maria, de a vezetéknevét nem mondták el a médiának -, ám mivel meglehetősen gyakori névről van szó, fel sem merült bennük a gyanakvás, hogy esetleg ugyanarról a személyről beszélnek. Leandro az anyja távozása után is Sao Paulóban maradt, Adriana viszont amikor kamaszkorba lépett, elhagyta a szülővárosát és szobalányként kezdett dolgozni, majd 15 éves korában férjhez ment és született három lánya.

Fotó: Radio Globo

Tíz évvel ezelőtt találkoztak, akkor, amikor Adriana házassága tönkrement és a fiatal nő visszatért a városba. Egymásba szerettek, aztán összeköltöztek és bár jogilag sosem házasodtak össze, férj-feleségnek tekintik egymást. Az asszony azonban sosem adta fel a reményt, hogy egyszer megtalálja az édesanyját, és ennek érdekében nemrég a városi rádiócsatornához fordult, hátha az éteren keresztül valahogy eljut a kérése az anyjához. Álma valóra vált, a hét elején végre megszólalt a telefon és a nőt a stúdión keresztül élőben kapcsolták össze az anyjával.

A boldog egymásra találás azonban drámai fordulatot vett, amikor az interjú vége felé kiderült, hogy a nőnek volt egy fia is, akit Leandrónak hívtak - és pár mondattal később bebizonyosodott, hogy az a fiú nem más, mint Adriana férje. "Nem akarom elhinni, hogy ezt mondod! Leandro a férjem" - fakadt ki a döbbent nő, és hozzátette, hogy retteg a hazatéréstől, mert Leandro talán már nem is akarja őt többé. "Annyira szeretem őt!" - mondta.

Félelmei viszont alaptalanok voltak, a férfi továbbra is társaként tekint a nőre, aki valójában a nővére, és mindketten azt mondják, Isten akarata volt, hogy ők így találjanak egymásra, ezért csak a halál választhatja el őket. "Persze minden más lett volna, ha ezt korábban tudjuk, de nem így történt, és mi egymásba szerettünk" - vallották be. Anyjukat egyikük sem hibáztatja a történtekért, és miután többször is beszéltek már vele az elmúlt napokban, most alig várják, hogy személyesen is találkozzanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.