A sztár gyermekeivel pancsolt!

Fürdőruhás képek! Julia Roberts még mindig dögös!

Julia Roberts, a Pretty Woman már elmúlt 40 éves, de még mindig csinos fürdőruhában! A Daily Mail lefotózta a sztárt, amint gyermekeivel fürdőzik!

Az anyaság pillanatai! Julia a boldog anya! képgaléria

2008.08.27 17:10ma.hu
Julia Phinnaeus-sal a medencében!

Múlt évben szülte meg harmadik gyermekét Julia Roberts, de már le is adta a felesleges kilókat és visszanyerte Hollywood-i alakját! 

Az Oscar-díjas színésznő 3 éves ikreivel, Hazel-lel és Phinnaeus-sel, valamint 1 éves babájával Henry-vel nyaralt Hawaii-n. 

A színésznő fekete-pink színű bikiniben fürdött a picikkel és szemmel láthatóan nagyon boldog! 

A családot dadák és asszisztensek csokra vette körül, de ez szemmel láthatóan nem zavarta őket, és Julia bebizonyította, hogy mennyire élvezi az anyaságot.

Vidám pancsolás a gyerekekkel!

Julia férje, Daniel Moder hiányzott csak a nyaralásról, aki operatőrként épp legújabb filmjét forgatja, Fireflies In The Garden címmel. 

A sztár két hét múlva visszautazik New York-ba, mert kedvenc zenekara, a Dave Matthews Band lép fel szeptember 10-én, és a bulin mindenképp jelen akar lenni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.