Az élet utánozza a filmet

Nem látta a Másnaposokat, lefejezte a zsiráfot a felüljáróval

A filmtörténelem egyik legbrutálisabb jelenete ismétlődött meg a való életben.

2014.08.01 07:00ma.hu
Fotó: Twitter

A Másnaposok című vígjáték-trilógia harmadik részének elején az egyik főszereplő boldogan utazik az autópályán a kocsija után húzott utánfutóban egy zsiráffal. A szellemileg kissé visszamaradott Alan nem veszi azonban figyelembe a magasságkorlátozást és nyugodt szívvel hajt be egy felüljáró alá, aminek következtében a szerencsétlen állat lefejeződik.

A brutális lefejezés sajnos most a valóságban is bekövetkezett az egyik Dél-afrikai sztrádán. A vigyázatlan sofőr két zsiráfot is szállított az N1 autópályán és lassítás nélkül hajtott be a felüljáró alá. A szemtanúk elmondása szerint csak egy hatalmas csattanást lehetett hallani, ahogy az egyik állat feje nekicsapódik a betonnak.

Az ország állatvédelmi hatósága hivatalosan is megerősítette, hogy az állat elpusztult a balesetben, hozzátéve, a sofőrt minden bizonnyal felelősségre fogják vonni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.