ABBA-nótákat énekel Meryl Streep oldalán

Pierce Brosnan nem érti a Waterloo szövegét

Soha nem gondolta Pierce Brosnan, hogy egyszer még ABBA-nótákat énekel Meryl Streep oldalán.

2008.08.23 16:30rtlbulvar.hu

Márpedig ez történik a Mamma Mia! című musicalből készült, ABBA-dalokra épülő filmben.
 
Az ABBA-láz idején éppen drámaszakos diák voltam Londonban, és teljesen bele voltam esve a két énekesnőbe – mesélte az egykori 007-es. – Tetszett, hogy az egyik szőke, a másik barna, és mindkettőnek isteni a feneke. No meg énekelni is tudtak, bár tulajdonképpen a dalaikért nem voltam annyira oda, nekem más a zenei ízlésem. Egy dolgot viszont már akkor sem értettem: hogy miről szól a Waterloo című számuk, amellyel 1974-ben megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált. 

Most, a film forgatása alatt találkoztam a dal szerzőjével, Benny Anderssonnal, és megkértem, magyarázza el végre, mi a szöveg értelme. Nagy kő esett le a szívemről, amikor bevallotta: fogalma sincs. Jól hangzik, és kész. Örültem, hogy kiderült, nem a felfogóképességemmel van probléma

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.