"Véres" italokat kínál az extrém bár

Vámpírbár nyílt, nemcsak vérszívóknak

Javában dúl a vámpírkultusz, nem csoda hát, ha már véres bár is nyílt a rajongóknak. Szerencsére azoknak sem kell aggódniuk, akik csak egy kólára ülnének be, sőt: épségben fognak távozni!

2014.07.02 09:30ma.hu
Ezek igaziak, de a vérbárban is így néznek ki (Fotó: freedigitalphotos.net/Sura Nualpradid)

Rajong az Alkonyat-sagáért és kedvenc sorozata a Vámpírnaplók? Akkor minden bizonnyal imádni fogja azt a bárt is, amihez egyelőre még sokat kell utazni, de ki tudja, talán idővel az egész világon újabb kávézók és szórakozóhelyek veszik át az ötletet: bárki könnyedén rendelhet fél liter vért, amit mi másban, mint vérzsákban szolgálnak fel a pincérek. Az extravagáns kínálat egyelőre csak az észak-kínai Benxi városban érhető el, de gyorsan megnyugtatunk mindenkit: az is bátran térhet be egy italra, aki nem vámpír, és nem kell attól tartania, hogy a következő vendéget az ő megcsapolt véréből fogják kiszolgálni.

A vérzsákokban ugyanis nem valódi vér található, valójában a hagyományosan is kapható piros italokat - vörösbor, cherry coke, meggylé és társai - töltik pohár helyett ilyen extrém csomagolásba, így a bárba lépve tényleg az az illúziónk támadhat, hogy csupa vámpírral van tele a helyiség, akik boldogan szürcsölgetik a vért. Sőt, kívánságra a nem piros italokba is hajlandók a felszolgálók némi ételfestéket csöpögtetni, így akár az ásványvizet is ihatjuk "véresen". Ami pedig az ételeket illeti, természetesen a fő összetevő minden esetben a ketchup.

A tökéletes összhatásra a pincérek öltözete teszi fel a koronát: a pincérnők nővérruhában járkálnak az asztalok között, a férfiak pedig orvosnak öltözve szolgálják fel a vérbő vacsorát és italokat. A téglafallal borított helyiséget koporsók és vámpíros könyvek dekorálják, a tökéletes hangulatot pedig vámpír-témájú zenék festik alá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.