Rejtett kamera buktatta le a fura tolvajt

Lebukott a kajatolvaj: Maci Laci dézsmálta a hűtőt

Elképzelni sem tudta a kanadai házaspár, ki lopkodja éjjelente a hűtőjük tartalmát, ezért végül felszereltek egy rejtett kamerát, hogy lefüleljék a tettest. A leleplezés döbbenetes eredménnyel zárult.

2014.06.26 08:29ma.hu
Fotó: YouTube

A kanadai Tom és Sandy Lewis megelégelte, hogy szinte minden reggel kevesebb ételt találnak a hűtőjükben, mint amit este benne hagytak, ám hiába próbáltak rájönni, ki járhat rá az élelmiszerekre, a tettest nem sikerült leleplezni. Így végül elhatározták, hogy rejtett kamerát szerelnek fel, ez nemcsak leleplezi a tolvajt, de bizonyítékot is szolgáltat ellene. Ám amikor másnap megnézték a felvételt, nem egészen az a látvány várta őket, amire számítottak.

A házaspárhoz ugyanis nem egy hajléktalan vagy egy hasonló trükkös csaló tört be éjszakáról éjszakára. Már elmúlt éjfél, amikor a titokzatos hűtődézsmáló felbukkant: egy medve volt az, és egyáltalán nem csodálkozhatunk rajta, hogy a kanadai média máris Maci Laciként emlegeti az éhenkórászt. A medve ráadásul szemmel láthatóan nem bírja a diétás kajákat, mert a zöldségeket határozottan kidobálta a polcról, majd amikor rátalált a pizzára, az már jobban tetszett neki, ezért foga közé szorította a dobozt és kényelmesen elsétált.

Maci Laci már régóta borsot tört a lófarmot és kempinget működtető házaspár orra alá, ennek ellenére nem számítottak arra, hogy a rejtett kamerán nem egy ember fog felbukkanni. Korábban előszeretettel falta fel a krémsajtokat és a süteményeket is - mondta el a házaspár, akik jól tudják, hogy bár a mesebeli Maci Laci szerethető figura volt, a valóságban mégiscsak jó, hogy nem találkoztak személyesen a kajatolvajjal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.