Bosszú a megdézsmált petrezselyemért

Büntetésből sütötte meg a nyulat

Miután egy nyúl megdézsmálta a petrezselymét, Jeanette Winterson brit írónő az internet nyilvánossága előtt megsütötte az állatot. Tettével kiváltotta számos olvasója felháborodását.

2014.06.19 02:30MTI
Forrás: Wikipedia

Az 54 éves brit írónő, aki Nem a narancs az egyetlen gyümölcs című 1993-as regényével vált ismertté, a Twitteren tette közzé az elfogott, felszeletelt majd elfogyasztott nyúl fotóit. "A nyuszi megette a petrezselymemet. Én meg megeszem a nyuszit" - fűzte hozzá a képekhez.

Összesen 33 ezer követő nézte végig a fotókat: látható volt többek között a kis lángon rotyogó, kakukkfűvel és rozmaringgal fűszerezett pecsenye, sőt Winterson macskája is, amely a maradékokat eszi.

Egyes olvasók mélységes csalódásuknak adtak hangot. "Nem követem önt tovább, rosszul vagyok magától. Soha többé egyetlen szót sem olvasok el öntől. Nyugodj békében, kicsi nyuszi" - írta az írónő egyik olvasója.

Az ismerten bioélelmiszert fogyasztó Winterson erre további fotókat töltött fel: ezeken növények, például a kertjéből származó rózsák láthatóak, amelyeket a nyúl "élve felfalt".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.