Az eddigi legnagyobb nyeremény Spanyolországban

137 millió eurót nyert a szerencsés lottózó

Egyetlen spanyol lottózónak sikerült eltalálnia ezen a héten a több európai országban játszott EuroMillions lottó mind a hét nyertes számát, így 137 millió euró (42 milliárd forint) üti a markát.

2014.06.15 19:02MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Ez a legnagyobb nyeremény, amelyet spanyol lottózó valaha is bezsebelt az eurolottón. A rekordot egy brit pár tartja 190 millió euróval (58 milliárd forint), ezt a pénzt 2012. augusztus 10-én nyerték.

A kilenc nyugat-európai országban játszott EuroMillions lottón a legtöbb - 84 -főnyeremény Franciaországra jutott eddig, Spanyolországba 73, Nagy-Britanniába 68 került.

Az európai lottón 1 a 116 531 800-hoz az esély a hét nyertes szám helyes megtippelésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.