Hős anya

Kóbor kutya vezette a mentőakciót - elképesztő fotók!

Nem mindennapi mentőakciónak lehettek szemtanúi a törökországi Muğla városának lakói.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2014.06.15 13:26ma.hu
KATT a képekért! - fotók: MUĞLA - Doğan News Agency

Erhan Erol, a tengerparti város egyik állandó lakója értesítette a tűzoltókat a múlt héten, hogy kutyakölykökre lelt, akik egy vízelvezető csatornába szorulva nyüszítettek. A népszerű turistaközpont, Bodrum közelében található tengerparton a bajba jutott ebeket a fulladás veszélye fenyegette.

A kiérkező tűzoltóknak sikerült elzárniuk a csatornát az emelkedő tengerszinttől, de mint megrémülve tapasztalták, a kanális túl szűk volt ahhoz, hogy a kutyákhoz férjenek.

Az egyik lánglovag azonban észrevette, hogy a kölykök anyja, egyik kimentett kicsinyét szoptatja egy közeli épület terasza alatt. Füttyentett neki és megpróbálta rávenni, hogy segítsen a többi kölyköt is kiszabadítani.

A bátor anyuka megértette a feladatot és a mentőcsapattal együttműködve a bámészkodók vastapsától kísérve kimenekítette összes kölyköt. Az egy órán át tartó akciót az egyik helyi lakos így kommentálta: "Erről szól az anyaság".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.