Chiara de Blasio lassan jobban lesz

A drogokról és depressziójáról írt cikket New York polgármesterének lánya

A drogokról, alkoholproblémáiról és depressziójáról közölt írást egy internetes magazin felületén New York polgármestere, Bill de Blasio 19 éves lánya.

2014.05.08 09:48MTI
freedigitalphotos.net/Victor Habbick

"Egész életemben nyomorúságosan éreztem magam" - írta szerdán megjelent kitárulkozásában Chiara de Blasio, hozzáfűzve, hogy a terápiának köszönhetően lassacskán jobban van. "Most először kiegyensúlyozottnak érzem magam" - fogalmazott.

Chiara di Blasio szülei jelenlétében kedd este kitüntetést vett át egy amerikai egészségügyi hatóságtól. Az elismeréssel olyan fiatalokat jutalmaznak, akik jó példát mutatnak társaiknak.

"Az életemben és a családomban már találkoztam ezekkel a démonokkal" - mondta Bill de Blasio, akinek apja alkoholproblémákkal küzdött és végül öngyilkos lett. "Ő sajnos nem tudott utat találni a segítséghez. Az unokája viszont igen, és meg is tette" - fogalmazott a polgármester.

Az év elején hivatalba lépett Bill de Blasio kampányában sokat szerepelt a politikus két gyereke, Chiara és Dante. Lányáról decemberben vált nyilvánossá, hogy drog- és alkoholproblémákkal, valamint depresszióval küzd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.