Sármos pasik csaptak össze a nyuszis magazinban

Nem tévedés: ezúttal férfiak versengtek a Playboy-díjért

Határozottak, intelligensek, nyitottak - de vajon melyikük a leginkább meghatározó a legnépszerűbb férfi hírességek közül? Az olvasók már szavaztak, de még titok, melyik férfi kapja elsőként a nyuszis magazin díját.

A Playboy Man of the Year-díj jelöltjei képgaléria

2014.04.14 08:29ma.hu

Első hallásra talán meglepően hangzik, de mégis igaz: a világhírű nyuszis magazin ezúttal nem a nőket, hanem a férfiakat díjazza, ráadásul mindjárt öt kategóriában is. Nem véletlenül: a Playboy a saját hitvallása szerint legfőképp a hedonizmust, a nyitottságot, és azt a fajta szabadságot képviseli, amely éppen addig terjed, amíg nem korlátoz másokat. Márpedig a Man of the Year öt kategóriájának jelöltjei tökéletesen megfelelnek ezeknek a feltételeknek, semmi akadálya nincs tehát annak, hogy most a férfiaké legyen a főszerep.

A címre, amely az olvasók szavazatán múlik, a médiaszereplő, a gasztronómia, az internesetes innováció, valamint a sportoló kategória legjobbjai mellett a legstílusosabb férfiak is esélyesek. Az utóbbiak mezőnyében Till Attila többek között Kovács Ákos és Király Viktor mellett verseng a magazin elismeréséért. A TV2 extravagáns műsorvezetője kerüli a trendeket, az egyedi öltözködés kulcsa szerinte a bátorságban rejlik.

Az elmúlt években a tévénézők már számtalanszor láthattak különleges szettekben. Szeretek öltözködni, mondhatni abszolút divat érzékeny vagyok, bár a hétköznapokban azért visszafogottabb a megjelenésem. A stylistokkal mindig odafigyelünk arra, hogy valami különlegeset válasszunk, szívesen játszom a különböző színekkel és formákkal. Szerintem a stílusosság ebben a játékosságban, és főként a bátorságban rejlik, nem a trendek majmolásában” – vélekedett Tilla, aki természetesen megtiszteltetésként ért a jelölés.

A jelöltek fotóihoz KATT a képre!

Kiss Ádám meglepetten szembesült a jelöléssel. A legjobb médiaszereplő kategóriában olyan nevek mellett esélyes a díjra, mint a Morning Show és az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs, vagy a Class FM program-tanácsadója és műsorvezetője, Csiszár Jenő. "Bevallom, évek óta Playboy-előfizető vagyok, még a barátnőm is bele szokott lapozni a magazinba. A többi jelöltet látva igazán megtisztelő, hogy ennek a "halálcsoportnak" részese lehetek" - viccelődött Kiss Ádám. "14-15 évesen még hatalmas szám volt, ha hozzájutottunk egy-egy ilyen tartalomhoz, főleg, hogy még internet sem volt. Természetesen mindig arra mentünk, hogy minél több fedetlen testrészt láthassunk" - tette hozzá a humorista.

Nagy Viktor, világbajnok vízilabdázó a legkiemelkedőbb sportolók között esélyes a nyuszis magazin díjára. "Nagyon örültem a jelölésnek, és meglepett, hogy milyen rengeteg szavazatot kaptam az olvasóktól, nagyon jól esik. Playboyos emlékekről a csapattársaim szerintem többet tudnának mesélni, persze kamaszként minden fiúnak kuriózum volt, ha egy ilyen magazin kerülhetett a kezébe" - mondta Viktor, aki jelenleg a bajnoki címért harcol szegedi csapatával.

A szavazás a napokban zárult, az eredményre viszont még egy kicsit várni kell, az öt nyertes kiléte a jövő hónapban derül ki, akkor, amikor a nyuszis magazin legújabb száma az utcára kerül, ekkor ugyanis interjúkat olvashatnak az öt győztessel - és senki ne lepődjön meg, ha májusban a nők veszik szívesebben az újságosnál ezt a lapot!

A díj jelöltjei

A legstílusosabb férfi: Kovács Ákos, Yonderboi, Till Attila, Király Viktor, Kiss Tibor
Médiaszereplő: Sebestyén Balázs, Bazsó Gábor, Csiszár Jenő, Uj Péter, Kiss Ádám
Gasztronómia: Bíró Lajos, Széll Tamás, Huszár Krisztián, Sárközi Ákos, Dudás Szabolcs
Internetes innováció: Cziva Gergely (Menetrend), prezi.com, Fehér Gyula (Ustream), Balogh Péter (NNG), Anka Márton (Logmein)
Sportolók: Dzsudzsák Balázs, Michelisz Norbert, Nagy László, Nagy Viktor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.