Hollywood legendái

Knight Rider - elárverezték KITT-et

Több mint 2,5 millió dollár (551,6 millió forint) bevétellel zárult a Hollywood legendái elnevezésű árverés, amelynek középpontjában David Hasselhoff több száz személyes tárgya állt.

2014.04.13 15:37MTI

A pénteken és szombaton megrendezett Los Angeles-i aukción 152 600 dollárért kelt el egy 1986-ban készült Pontiac Firebird kétajtós gépkocsi, amelyet rajongói ajándékoztak a Knight Rider című, akkor futó népszerű televíziós sorozat címszereplőjének. A gépkocsit felszerelték szinte az összes olyan extrával, amellyel Hasselhoff sorozatbeli autója, KITT is bírt. Egy gyűjtő 75 dollárt fizetett azért a piros mentőmellényért, amelyet az amerikai színész a Baywatch sorozatban viselt. Egy másik gyűjtő kilencezer dollárért vásárolta meg a hollywoodi sztár egy golfkocsiját.

A Julien's Aukciósház Hollywood legendái elnevezésű árverésén százezer dollárért cserélt gazdát Marilyn Monroe egy díja és 185 ezer dollárt ért egy gyűjtőnek a színésznő egy pár fülbevalója, amelyet 1955-ben, a The Rose Tattoo című film premierjén viselt.

Humphrey Bogart öngyújtója 19 2000 dollárért, egy Frank Sinatra által készített festmény 15 ezer dollárért kelt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.