Higgyen a szemének!

Elképesztő művek: festménynek tűnnek, pedig "csak" golyóstoll!

A szemet könnyű becsapni, de sokszor nem is gondolnánk, hogy ennyire! A portugál születésű, de Angliában élő Samuel Silva csak golyóstollakat használ a képeihez, de aligha mondanánk meg ránézésre!

2014.04.10 09:29ma.hu
A képeket kattintás után eredetiben is megnézheti

Sok emberen már a talán leginkább hagyományosnak mondható eszköz, az ecset és a festék is kifog, ha egy képet kell létrehozni, de még mindig erről tudjuk a legjobban elképzelni, hogy csaknem teljesen élethű képeket lehet létrehozni általa. A ceruza már egy fokkal bonyolultabb, ott kevésbé van lehetőség a színeket könnyedén árnyalni, több fantázia kell hozzá, hogy két szín közti átmenetet a papírra vigyen a készítő.

Erre itt van Samuel Silva, a portugál születésű, de Angliában alkotó művész, aki golyóstollakkal rajzol. Természetesen nem a négy alapszínnel dolgozik, de még így is elképesztő, amit létrehoz. Képeit a Facebookon is rendszeresen közzéteszi, és higgyék el: érdemes végignézni azokat!

KATT a képre, hogy többet lásson!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.