A színésznő négyet akar

Képek: Újabb gyereket szeretne Julia Roberts és férje, Danny

Hírek szerint a hollywoodi házaspár Julia Roberts és Danny Moder újabb - negyedik gyereket tervez.

Képek a még mindig gyönyörű színésznőről képgaléria

2008.08.10 18:01ma.hu
Clive Owen és Julia Roberts a Duplicity c. filmben

Egy évvel azután, hogy a színésznő életet adott harmadik gyerekének - Henry-nek - a három éves ikrek Phinnaeus és Hazel öccsének - Roberts egy negyedik kisbabát is szeretne - még egy kislányt. A pár egyik barátja azt nyilatkozta a National Enqurier-nek, hogy Julia és Danny jelenleg a negyedik babán dolgozik - miközben a színésznő a legújabb filmjét a Duplicity-t forgatja - és abban reménykednek, hogy a család hatodik tagja nyár végére megfogan.

A film - amelyben a még mindig vonzó színésznő szerepel - ütős szereplőgárdával rendelkezik. Julia Roberts mellett feltűnik még Clive Owen, Billy Bob Thornton és Tom Wilkinson is.
 
A színésznő a filmben ipari kémet alakít, aki Clive Owennel összefog, hogy kirabolják főnökeiket. A film forgatása márciusban kezdődött és 2009-ben kerül majd a hazai mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.