Nagy rajongója volt a rendőrségnek

Meghalt leukémiában a 9 éves tiszteletbeli rendőrfőnök

A kis Jayvon Felton nagy álma vált válóra, amikor január végén egy napra Detroit rendőrfőnökévé nevezték ki. A kisfiú nagy rajongója volt a rendőrségnek.

2014.02.25 20:26MTI
freedigitalphotos.net

Felesketésére aznap helikoptert küldtek érte, amely a parancsnokságra vitte, ahol egyenruhába bújt, majd esküjének letétele után sajtótájékoztatót tartott: így kezdődött a nagy nap. Találkozhatott osztálytársaival is, akiket betegsége miatt hosszú ideje nem látott már.

A detroiti rendőrség közleménye szerint az afroamerikai kisfiú hétfőn hunyt el. Novemberben egy másik leukémiás kisfiú kívánságát teljesítették San Francisco polgárai. A nyugati parti nagyváros egy napra Gotham Cityvé változott, az ötéves Miles Scott pedig fekete Batman-jelmezben, Batkidként (Denevérkölyök) a bűn üldözésére indulhatott. Ő azóta a gyógyulás útjára lépett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.