Zoofíliával vádolják a két férfit

Ha nincs nő, jó a tehén is?!

Az egyik a tehenekkel szexelt, a másik pedig videóra vette a cimboráját, hogy később is nézegethessék a perverz aktusokat. A zoofíliával vádolt férfiakat a tehenek gazdája buktatta le.

2014.02.24 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A gazda akkor kezdett gyanakodni, amikor tehenei - amelyek korábban bőséges hozamot produkáltak a tejből - hirtelen megváltoztak, idegessé váltak és a tejük is elapadt. Hogy kiderítse, mi állhat a háttérben, egy rejtett biztonsági kamerát szerelt fel a pajtában és várta, hogy felbukkanjon a tettes, aki bántalmazta az állatokat. Nem tudta, hogy mit fog látni a felvételen, csupán abban volt biztos, hogy valaki valamilyen módon ártott a négylábúaknak.

A New York állambeli Herkimerben élő farmernak nem is kellett sokáig várnia, rövid idő múlva felbukkant a 31 éves Reid Fontaine, aki több tehenet is megerőszakolt, miközben a cimborája, a 35 éves Michael Jones a telefonjával lefilmezte a perverz jelenetet. A két férfit állatkínzás vádjával előzetes letartóztatásba helyezték - számolt be a Newsy című amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.