Lefeküdt az ex-barátjával, és aztán megölte magát

Felakasztotta magát, mert mardosta a bűntudat

Valószínűleg a lelkiismerete nem hagyta nyugodni, de az igazságot már soha nem fogja senki megtudni, hogy vajon tényleg ez volt-e az oka egy fiatal nő öngyilkosságának, aki megcsalta a párját.

2014.02.21 11:37ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

"Mellette aludtam el, de másnap ott találtam... Azt hittem, a lépcsőn, a fal mellett áll. Szóltam hozzá, megkérdeztem, mit csinál, és amikor közelebb mentem hozzá, akkor vettem észre, hogy az alsó ajka kék" - mondta a férfi, aki az együtt töltött éjszaka után felakasztva talált rá a volt barátnőjére. A 28 éves orosz nő akkor már egy éve nem Alexander Zuksszal járt, de azon az estén mégis a férfi ágyában kötött ki. Az ex-barát Alina Bogdanova bátyjával közösen bérelt egy lakást az angliai Spaldingban, ott látogatta meg őket a nő.

Akkor már jó ideje egy Peterborough-ban élő férfival, a szintén orosz Arturas Pakalniskisszel járt, és a férfi úgy látta, hogy Alina boldog volt, és a legkevésbé sem tűnt depressziósnak. "Tudtam, hogy Zuks a bátyjával egy lakásban él, de nem érdekelt, hogy Alina odamegy. Csak annyit mondott, hogy elmegy a bátyjához, és ennyi volt" - mondta a nyomozóknak. Az esti beszélgetés és iszogatás után a nő bátyja, Arnis a saját szobájában ágyazott meg Alinának, ő pedig a földszinti kanapén feküdt le, húga még búcsúzóul annyit mondott: "aludj jól". Aztán másnap reggel halott volt.

A most lezárult nyomozás és a bírói ítélet szerint a nő halála egyértelműen öngyilkosság volt, ami minden valószínűséggel összefüggésbe hozható azzal, hogy lefeküdt a volt párjával. Az azonban már soha nem fog kiderülni, hogy valóban a bűntudat gyötörte-e, vagy valami más is közrejátszhatott a végzetes döntésben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.