Molnár Andrea lefogyasztotta az édesanyját

Fotók - Anyjával edz a MezTelenül csinos műsorvezetője

Szeretet és tisztelet jellemzi Molnár Andi és édesanyja kapcsolatát. Anya és lánya nem csak ugyanazt a nevet viselik, de Andrea a munkában is támasza gyermekének. A műsorvezető azt is elárulta, régebben sokszor bulizott együtt anyukájával.

Molnár Andi együtt edz az anyukájával képgaléria

2014.02.20 12:29ma.hu

A MezTelenül műsorvezetője, egykori versenytáncos rendszeresen együtt edz anyukájával, ám a testmozgás nem az egyetlen, ami összekapcsolja őket. „Nagyon szeretem az anyukámat és roppant büszke vagyok rá. Az elmúlt időszakban 27 kilót fogyott, és elkezdtünk együtt edzeni. Korábban zumba órákra is bejárt hozzám, most a power plate-et próbáltuk ki. A közös edzéseken túl a tánciskolámban anya a „háttérországom”, nagyon sokat segít az adminisztrációban. Azonban nem csak az én ügyeim töltik ki anya életét, ő maga is felelősségteljes munkát végez, egy általános iskolában igazgató-helyettes” – mesélte a SportKlub műsorvezetője.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Andi a közös edzés végén a legkedvesebb gyermekkori élményeit is felidézte. „Mindig is jó volt a kapcsolatunk anyával, emlékszem, hogy telente összekötöttünk több szánkót, amit anya a Trabantjával húzott. Később sokat buliztunk együtt, anyukám nagyon fiatalos és jó fej, a barátaim is kedvelik” – tette hozzá a MezTelenül házigazdája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.