Aukció

Most megveheti Katharine Hepburn ereklyéit

A 2003-ban elhunyt Katharine Hepburn, amerikai színésznő díjait, elismeréseit valamint képeit árverezik el egy amerikai aukción.

2014.01.09 10:47MTI

Az árverésre kínált tárgyak között szerepel a 2003-ban elhunyt színésznő több filmes díja és egy önportréja is - közölte a Bonhams aukciós ház. A tárgyak kikiáltási ára 800 és 12 ezer dollár (176 ezer és 2,6 millió forint) között mozog.

A január 26-i aukción más filmsztárok és híres zenészek emlékei is kalapács alá kerülnek. Elárverezik például Jimi Hendrix gitáros egyik koncertplakátját és Piper Laurie színésznőnek a Twin Peaks című sorozatban viselt egyes ruháit is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.