Sipos Petit visszahúzta a szíve

Megint Zártosztályon a Mirigy frontembere

Tavaly már egyszer megjárta a Zártosztályt, de annyira élvezte, hogy úgy döntött, idén is "bevonul" Sipos Peti, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja. Nem egyedül: visz magával még néhány őrültet.

2014.01.07 13:12ma.hu
Fotó: Redlemon

Sipos Petit visszahúzza a szíve a Zártosztályra. A nagy sikerre való tekintettel, a tavaly mindössze egy alkalomra összeállt együttes ismét előveszi a hangszereket, és az Edda klasszikusokat.

"Tavaly nagysikerű koncertet adtunk a Zártosztállyal, így idén újra összeálltunk Zserbóval, azaz Mirkovits Gáborral, Csillag Endre "Csukával", Donászi Tibcsivel és Lázár Zsiga billentyűssel, aki az EDDA oszlopos tagja volt a 80-as évek közepén. Idén is készülünk egy jó kis nosztalgiabulival az őseddásoknak. A koncerten két új dal mellett olyan klasszikusok csendülnek fel, mint a Gyere őrült, A kör, vagy az Éjjel érkezem. Különleges sztárvendégeket is meghívtunk a buliba, velünk zenél majd Takáts Tamás és a Káosz központ Kovács Áron vezetésével" - árulta el Sipos Peti.

Szóval induljon Őrülten ez az év is a Barba Negrában január 17-én!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.