Izzott a város

Nézze meg a világcsúcs újévi tűzijátékot Dubajban!

A földkerekség legpazarabb tűzijátékával kápráztatta el szilveszterkor a világot Dubaj. Nézze meg!

2014.01.01 18:17ma.hu

Dubajban rekordnak szánt óriási tűzijátékkal fogadták az új év beköszöntét. A 823 magas Burdzs Kalifa tornyot éjfélkor hat percen át világította meg a látványos tűzeső, majd a világ legdrágább luxusszállodájának tartott Burdzs al-Arab szálloda körül világította meg az eget a szikraözön, végül a Palm Dzsumeria mesterséges sziget és The World planiszféra parázslott fel.
   
A hatmillió dollárért rendezett tűzijátékot, amelyben több mint félmillió lövedéket lőttek fel 400 pontról, pazarul megvilágítva egy majdnem 100 kilométeres tengerpartszakaszt, világcsúcsként hitelesítette a Guinness világrekordok könyve. Nézze meg, hogyan ünnepeltek máshol! >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.