Nyaralnak a télben

Földrengés volt a törököknél, ahol a Gáspár-család karácsonyozik

A Richter-skála szerint hatos erejű földmozgás epicentruma a Földközi-tengeren Antalyától mindössze 113 kilométerre északkeletre volt - itt telel Győzike családjával.

2013.12.28 22:02ma.hu
Antalya-ban vannak Gáspárék, ennyi rengést regisztráltak a térségben a mai nap

Erős földrengés rázta meg szombat este Törökország déli és Ciprus keleti részét. Személyi sérülésről vagy anyagi károkról nem érkezett jelentés. Antalya az egyik legkedveltebb turisztikai célpont Törökországban, strandjai a nyári vakáció idején zsúfolásig megtelnek - a rázkódás innen 113 kilométerre pattant ki a tenger feneke alatt.

Gáspár Győzike Facebook-oldal

A Gáspár-család nem rég utazott ide, miután az év végi ünnepeket napfürdőzéssel kívánták tölteni. Győzike rendszeresen posztolja a török képeket a Facebookra, ahova azt írta: "Köszönöm, Istenem ezt a csodálatos Karácsonyt! Hisz nekünk jár az Édes Élet, megyünk napozni!". Reméljük, jól vannak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.