Szendvicset akart enni repülés előtt

2,5 órán át nem akart felszállni a pilóta, mert nem kellett a mogyoró

Ragaszkodott a korábban megszokott szendvicséhez, ám a szabályzat változása miatt már csak mogyorót és kekszet kaphatott volna a pilóta, ezért inkább nem szállt fel a géppel.

2013.12.20 16:48ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Elégedetlen volt a megváltozott személyzeti menüvel, mérgében inkább nem szállt fel a pakisztáni nemzetközi repülőtársaság pilótája a New Yorkba induló géppel. A repülőgép-vezető azért makacsolta meg magát, mert a felszolgált étel helyett jobb szeretett volna személyre szabott reggelit kapni, de a repülőtér kiszolgáló személyzete azt mondta, hogy csak olyan dolgokat vihetnek fel a fedélzetre, beleértve az ételeket is, amelyeket az illetékesek előzetesen rábólintottak. Azt is mondták a pilótának, hogy ha nem tetszik az étel, menjen a városban található ötcsillagos hotelbe, ott majd biztosan eleget tesznek a különleges igényeinek.

A pilóta ugyan ezt nem fogadta meg, de a gép az erdetileg kiírt 6:45-ös indulás helyett csak 9:15-kor szállt fel, ami azt is jelenti, hogy a Manchesteren keresztül New Yorkba tartó járat késése miatt a csatlakozó járatok utasainak is kényelmetlenséget okozott. A pakisztáni The Nation című újság emlékeztetett arra, hogy a reptér vezetése költségtakarékossági okokból november 25-től a nemzetközi és a hosszú távú járatok menüjét megváltoztatta, szendvics helyett már csak mogyorót, chipset és kekszet kapnak a személyzet tagjai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.