Örökbefogadó nap az Illatoson

Gazdit szeretnének a Télapótól

A Fővárosi Közterületfelügyelet Állatorvosi Szolgálatának szívhezszóló felhívása közösségi oldalakon is olvasható. Szakítanak a régi beidegződéssel, és modern módon kampányolnak a befogott állatok gazdisodása érdekében.

2013.11.30 17:34ma.hu
Forrás: Facebook

Szoros együttműködésben a Mikulással, az Illatos úton is szeretnénk egy nagy meglepetést szerezni az árva kutyáknak és macskáknak. Ez a meglepetés Te lennél. Ha készen állsz arra, hogy megoszd az életed egy négylábúval, gyere el idei utolsó Örökbeadó Napunkra, ahol az örökbefogadókat mi is Mikulás csomaggal várjuk: a Kutyasegély-szolgálat füstölt finomságokat, a DOKTA egy kutyaiskola DVD-t, a varromuhely.hu egy kutyaruhát dob a zsákba, a Macskamentők vállalják az aznap kihozott macskák kedvezményes ivartalanítását és oltását, a Vigyél Haza kutyakozmetikusa megszépíti az örökbefogadott kutyákat, a Proton Színház művészei pedig felolvasó-színházzal várnak - áll az Illatos úti Ebtelep felhívásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.