Gyomorgörcsöt érzett, ha a folytatásra gondolt

Bozsek Márk: "Remélem, az élet majd kárpótol az X-Faktorért"

Ha arra gondolt, hogy másnap este megint ki kell állnia a színpadra, gyomorgörcsöt kapott. Ha arra, hogy kiszáll és átadja másnak a lehetőséget, béke szállta meg. Bozsek Márk két hét után kitálalt.

Bozsek Márk kiszállt az X-Faktorból képgaléria

2013.11.22 08:29ma.hu

Épp két hete annak, hogy Bozsek Márk bejelentése megrázta nemcsak az X-Faktor rajongóit, de annak készítőit is, a Barátok közt népszerű Fekete Szabija azon a pénteki próbán érezte úgy már sokadjára, hogy nem kér abból a teherből, ami a zenei tehetségkutatón nehezedik rá. Döntésének okairól azonban akkor csak annyit árult el, hogy nem érzett elég erőt magában a folytatáshoz, a részletekről mindezidáig mélyen hallgatott, még a legközelebbi barátainak vagy a családjának sem vallotta be, mi is ment végbe benne aznap vagy a megelőző napokban. Két hét után kellően letisztultak benne a történtek és most már mosolyogva, kisimult arccal tudott újra kamera elé állni, hogy elmondja, mi is volt a háttérben.

Az indokairól sok újdonság persze most se derült ki, inkább csak árnyaltabb lett a kép, ami a váratlan és mindenki számára nagy megdöbbenést hozó bejelentést megelőzte. "Elmondtam, hogy mit szeretnék, és akkor kaptam egy órát, hogy gondoljam át" - emlékezett vissza a két héttel ezelőtti péntekre, amikor bement a szokásos próbára.

"Végiggondoltam, hogy mi van akkor, ha folytatom, és figyeltem arra, hogy mit érzek belül. És egész egyszerűen gyomorgörcsöt kaptam attól, hogy nekem megint ki kell állnom feszkósan a színpadra. Aztán fölvázoltam a másik lehetőséget, hogy mi van akkor, hogyha hagyom ezt az egészet és odaadom másnak a lehetőséget. Akkor viszont elöntött egy nagyon jó érzés, egy másodperc alatt nyugodt lettem, kitisztult minden és nem volt kérdés, hogy mi a helyes" - mesélte a Fókusz kamerája előtt.

Azt sem szerette volna, ha csak a sorozatbeli népszerűsége viszi előre hétről hétre a tehetségkutatóban, nem pedig a valódi teljesítménye, és a magánéletében is számtalan olyan dolog történt az ismertté válása óta - bár nem azzal összefüggésben -, amelyek következtében az X-Faktor során rá nehezedő terhet egészen másképp tudta cipelni, mint arra számított.

Most futással, meditációval és a buddhizmus gyakorlásával igyekszik megteremteni a lelki békéjét, de azt is elárulta, hogy esze ágában sincs feladni az álmait, azóta sem vágta sutba a gitárját, sőt, már írt is néhány dalt, így könnyen lehet, hogy nem is kell olyan sokat várniuk a rajongóknak, míg Márkot újra színpadon láthatják.

"Megszűnt egy nagy teher, szabadabbnak érzem magam, kevesebb a stressz, kevesebb a feszkó bennem, úgyhogy azt kell hogy mondjam, hogy jól vagyok" - mondta, és mint fogalmazott, "reméli, ha valaki képes lemondani az életében egy nagy dologról, azt az élet kompenzálja majd".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.