Három X-faktoros szenvedett balesetet

Két hétig nem beszéltek róla: Bozsek Márk nekicsapódott egy oszlopnak

Óriási szerencséje volt az X-Faktor három döntősének, hogy sérülés nélkül úsztak meg egy súlyos balesetet két héttel ezelőtt: az útra került avaron csúszott meg az autójuk és egy villanyoszlop vetett véget a pörgésnek.

Bozsek Márk kiszállt az X-Faktorból képgaléria

2013.11.14 10:41ma.hu
Fotó: RTL Klub / Fókusz (A galériához KATT a képre!)

Bő két hete, az egyik vasárnapi Döntő után indultak haza az RTL Klub székházából a szállásukra az X-Faktor versenyzői, az autót Bozsek Márk vezette, ám nem sokon múlott, hogy nem ez volt az utolsó útjuk, vagy hogy ne egy kórházi szobában ébredjenek fel. A színész-énekes mellett Csordás Ákos, valamint a Fat Phoenix egyik tagja, Erdész Tamás ült a kocsiban, amikor a jól ismert úton váratlanul megcsúszott és irányíthatatlanná vált a jármű, majd egy végtelennek tűnő másodperc után egy oszlopnak csapódva álltak meg.

A három fiú csak most, két héttel az eset után volt képes beszélni a történtekről. A Fókusz kamerája előtt elmondták, hogy az esős, nyálkás időben egy nagyobb kupac avar sodródott az útra, valószínűleg ezen csúszhatott meg a kocsi, Márk egyszercsak azt érezte, hogy teljesen irányíthatatlanná válik alatta az autó és nem tudja megállítani a pörgést, csak várja, mi lesz a vége. "Olyannyira csúszós volt az út, hogy amikor kiszálltunk a kocsiból, akkor szétcsúszott a lábunk" - mondta.



A történtek leginkább Ákost viselték meg, ő még napokkal később is páni félelmet érzett, valahányszor egy élesebb kanyarban érezte az ilyenkor szokásos húzóerőt. A srácok profizmusát azonban jól jelzi, hogy mindebből a következő hétvégi fellépéskor szinte semmi sem érződött rajtuk, ugyanúgy tették a dolgukat és ugyanúgy adták elő a számokat, mint máskor, igaz, Márk teljesítménye azon a hétvégén annyira gyenge volt, hogy végül annak hatására döntött úgy múlt pénteken, hogy ki is száll a versenyből.

Márk hat éve vezet, eddig sosem volt balesete. "Nem sérült meg senki, és ez a legfontosabb" - foglalta össze az eset fő tanulságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.