Avattak

Ruhástól rántották vízbe Újpest polgármesterét

Wintermantel Zsoltot, miután elegáns ruhában avatóbeszédet mondott, alaposan megtréfálták...

2013.11.05 14:48ma.hu

E hét szerdán megnyitja kapuit Újpest első saját uszodája. Wintermantel Zsolt kedden avatta fel az új épületet, az ünnepélyes megnyitó után azonban olimpikonjaink egy csöppet megtréfálták, és a vízbe dobták. Szerencsére, nem volt nála semmi fontos irat vagy telefon: "Előtte avató beszédet mondtam. Ilyenkor a kollégáknak adom oda, hogy ne zavarjon. Most jól jött" - írta Facebook-oldalán.

Wintermantel Zsolt, Facebook


A Halassy Olivér Sportközpont - Városi Uszodában akadálymentes, földszinti öltözőket alakítottak ki a mozgáskorlátozottak számára, a látássérülteket pedig Braille-írásos táblák, útmutatók segítik.
   
Az uszoda fűtését és melegvíz-ellátását geotermikus energiával biztosítják, üzemeltetése a hagyományos fűtés felébe kerül.
   
Újpesten korábban egy fővárosi tulajdonban lévő uszoda volt, de rossz műszaki állapota miatt évekkel ezelőtt bezárták.
   
Az új létesítményben egy nagyobb méretű medence és egy tanmedence kapott helyet korszerű víztisztító és vízforgató berendezésekkel, a fitneszrészlegben pezsgőfürdőt alakítottak ki.
   
A sportközpont később sportpályákkal is bővül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.