Elfelejtették, hogy meghalt

Felhívták az apát, mert nem járt iskolába a halott fia

Osztálykiránduláson halt meg a 16 éves fiú, mégis felhívták a szülőket, hogy számon kéressék a gyereket, amiért kerüli az iskolát.

2013.09.27 23:01ma.hu

A 16 éves Jean Fritz Pierre még júniusban vesztette életét egy osztálykiránduláson. A szülei jelenleg is gyászolják, ám a tanév első heteiben az iskolai létszámellenőrzés során kibukott, hogy a fiú "hiányzik". Felhívták hát a szülőket, hogy tájékoztassák őket: gyerekük bizony erőteljesen kerüli az iskolát.

Az apa szíve majd' megszakadt bánatában, csak annyit kérdezett vissza: "Pont maguk nem tudják, hogy meghalt a fiam?"

Az iskola végül hivatalos közleményben kért bocsánatot, hogy ilyen fájdalmat okozott a gyászoló családnak. Az apa egyébként beperelte az oktatási minisztériumot, 5 millió dollár kártérítést követelve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.