Szülei büszkék hős gyermekükre

Süllyedő autó üvegét zúzta be puszta kézzel, hogy kimentse a sofőrt

Nyakig merült el a folyóban a fiatal azért, hogy bezúzza egy süllyedő autó üvegét. Utólag jött rá, hogy volt nála feszítővas.

2013.09.25 07:00ma.hu
Fotó: Facebook.com

A 19 éves Peter Schioppo szombat éjjel három barátjával üldögélt a folyóparton (Guilford, Connecticut), mikor megláttak egy Buickot, ahogy az belehajt a folyóba majd lassan elmerül a vízben.

"Nem világított a féklámpája. Csak néztünk egymásra, nem hittünk a szemünknek, hogy ilyen megtörténhet" - nyilatkozta. „Végigfutottunk a mólón, közben hívtam a 911-et, majd mind megpróbáltuk kihúzni az autót a partra.

Az autó egyre jobban süllyedt, majd megfeneklett, ekkor a fiatal felpattant a járműre és betörte az ablakot. A víz már a nyakáig ért, valamennyire beférkőzött a nyíláson, megragadta a férfit és nekiállt kihúzni, végül a barátaival közösen rángatták ki a partra, 20 másodperc múlva az autó pedig teljesen elsüllyedt.

A fiú utólag azon nevetett, hogy volt nála egy pajszer, de ez teljesen kiment a fejéből. Schioppo fájlalja a kezét, és kissé kihűlt, de nagyobb baja nem esett. Az ötvenes éveiben járó sofőr ellen eljárást indítanak, mert részeg volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.