Le kellett fújni a show-t

Videó - Lángolt a mellbimbója, beindult a tűzjelző is

Le kellett fújni egy varieté-előadást, miután az est egyik sztárfellépőjeének, Gogo Amynek a produkciója miatt beindult a helyiség automata tűzvédelmi rendszere és elárasztotta vízzel a termet.

2013.08.22 08:49ma.hu

Túlságosan forró lett a hangulat egy skóciai egyetemen, amikor egy showműsor keretén belül színpadra lépett a Gogo Amy művésznéven ismert revütáncosnő. Amy specialitása a tüzes tánc, két fáklyával lejt a színpadon, melyeket hol meggyújt, hol a szájával olt el, közben pedig természetesen a körítés, a csábító csípőriszálás sem marad el. A show egy pontján aztán lekapja a melltartóját, és a mellbimbójára erősített két kis bojtot is meggyújtva fejezi be a mutatványát.

Fotó: YouTube

A show azonban ezúttal nem várt bonyodalmakat okozott: a lángok annyira megemelték a hőmérsékletet, hogy a helyiségben elhelyezett tűzérzékelők azonnal riadóra kapcsoltak és vízzel árasztották el a termet - a sors furcsa fintora, hogy másodpercekkel azután, hogy Amy befejezte a számát és elfújta az égő bimbórojtokat. Az előadás további részeit azonban a több száz fős közönség már nem láthatta, mindenkit kitereltek a teremből.

A show látványtervezője hangsúlyozta, hogy az eset nem azt jelenti, hogy szabálytalanul használták a tüzet, csupán arról van szó, hogy teljesen megfeledkeztek a tűzjelzőről - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.