Nem tudták megmenteni

Három órán át főtt a csecsemő a forró autóban - VIDEÓ!

Még csütörtökön hagyta magára 1 éves kislányát egy anya Alabamában, több mint három órán keresztül. A 33 fokos tűző napfényben nem bírta sokáig a kicsi, végül feladta a küzdelmet...

2013.07.20 16:15ma.hu

A rendőrség szerint több mint három órán át szenvedett a forró autóban az az egyéves kislány, akit anyja hagyott magára. Végül egy szemtanú telefonált be, ekkor a kinti hőmérséklet már 33 fok volt, ez egy autóban életveszélyesnek számít, pláne egy csöppség esetében.

A szemtanú szerint az anya, miután visszatért a járműhöz, pánikszerűen próbálta a gyerek életét megmenteni, még elsősegélyben is részesítette, ám mindhiába, kórházba szállítás után már csak a kislány halálát tudták megállapítani.

Nem ez az első eset, idén már 21 bébi halt meg ilyen módon a San Francisco-i állami egyetem szerint, 2012-ben egész évben 33 gyermek vesztette így életét.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.