Egyazon állásra pályázva

Állásinterjún "futott össze" 44 év után apa és fia

Ugyanarra az állásra pályázva találkozott egymással 44 év után apa és fia.

2013.07.18 22:01MTI
Ide kattintva megnézheti az eredeti képet

A rendkívüli családi esemény Nagy-Britanniában történt. A fiú 47 éves, Darren Wardle a neve, az apa 62, őt Paul Ferrisnek hívják. Mindketten ugyanannál a staffordshire-i önkormányzatnál dolgoznak. Az egymásba botlás ugyanakkor nem volt véletlen: a fiú megkereste biológiai apját. Az viszont mindkettejüket igencsak meglepte, hogy ugyanott dolgoznak és éppen ugyanarra a posztra jelentkeztek.

"Az alma nem esik messze a fájától" - idézte az apát a brit Metro újság.

Apa és fia között mindössze 15 év a korkülönbség. Wardle anyja is 15 éves volt, amikor a fiú megszületett, és a szülők zsenge kora miatt került a gyermek már pár naposan nevelőszülőkhöz. A nevelőapa nemrégiben elhunyt rákbetegségben, Wardle pedig ezután kezdett kutatni vér szerinti apja után.

Ami az állást illeti, mindketten iskolások biztonságos átkelését biztosítják utcákban a járműforgalom megállításával.

"Az eset után felmerül az emberben, hogy ez a szakma nem öröklődik-e genetikusan" - mondta Simon Tagg, az önkormányzat közlekedésbiztonsági osztályvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.