Bizarr

Pucér lány fotózta a döbbent arcokat a Citadellán

Az utóbbi időben két meztelen nő is sétálgatott Budapest frekventált, főleg turisták által látogatott nevezetességeinél, és fényképezte a döbbent tekinteteket. Vajon mi állhat a háttérben?

2013.07.15 10:55ma.hu

Az anyaszült meztelen hölgy vasárnap délután jelent meg a Citadellán, ahol mosolyogva fogadta a bókokat, és fotózta az ámulatba esett közönségét – írja a Blikk.

A barna szépség nyugodtan sétálgatott a turisták között, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy ruha nélkül mászkál. Többen is szerettek volna közös képet a barna hajú lánnyal, de mindig visszautasította.

Szombat délután a Váci utcában egy szőke nő sétált fel-alá. A meztelen lány szintén a legnagyobb nyugalommal fényképezte a döbbent járókelőket a budapesti épületekkel a háttérben.

A kép megnézhető itt >>>

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.