The movie

Titokzatos akciófilmet forgat a BKK? - videó!

A Budapesti Közlekedési Központ szerint ideje másképp gondolni a közösségi közlekedésre. Zombi apokalipszis lesz, és a metróba kell bújni?

2013.06.30 11:13ma.hu

2013. június 30. 9:26 Ideje másképp gondolni a közösségi közlekedésre!” – tett közzé egy posztot a BKK Facebook-oldalán. A felszólítás mellé egy videót is feltöltöttek, mely a szokásos, főként akciófilmek vagy posztapokaliptikus alkotások intrójából ismert kliséket tartalmazza (fokozódó zene, erős férfi és szépséges, védtelen nő), ám a végkifejlet még igencsak messze lehet, hiszen még csak ezután kellene következnie a pániknak, a rohangáló embereknek, a katonai helikopterek megjelenésének…

Szerencsére csak 24 órát kell rá várnunk a végkifejletre, hiszen a BKK azt írta: „Folytatás: holnap”.

Mindenesetre a népszerű közösségi oldalon nem volt rossz a movie előzetes fogadtatása, noha 14 másodpercben nagyon elrontani sem lehetett semmit. Sok kommentelő fantáziáját beindította egy jellegzetesen magyar, tömegközlekedési járművekkel végrehajtott üldözéses akciófilm forgatókönyve.

Többen a négyes metróval vagy az új 5/30-as jeggyel hozzák összefüggésbe az újszerű kampányvideót, ám amint az a képen is látható, elcsíptünk egy másodpercet, melyen jól olvasható a Citaro felirat. Elképzelhető, hogy hétfőn forgalomba állnak az utolsó Citaro 2 buszok, a "felesleget" pedig szétosztják a többi járatok között, így színvonalasabbá válhat a közlekedés. Van hová fejlődni, így nem tartjuk elképzelhetetlennek azt, hogy ez lesz a történet befejezése. Mindenesetre várjuk a kisfilm happy endjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.