Nem volt pénze gyógyszerre

A halálba menekült a fájdalmak elől

A halált választotta az elviselhetetlennek érzett fájdalom helyett egy kínai férfi, aki gyógyíthatatlan ízületi betegségben szenvedett. FIGYELEM: a cikk felkavaró részleteket is tartalmazhat!

2013.04.17 16:34ma.hu

Elborzadva nézték az észak-kínai Jilinben a munkába siető járókelők, ahogyan egy férfi egy vastag acélkábelt tekert a nyaka köré és azzal vetette le magát a várost keresztülszelő folyó egyik hídjáról, majd órákon át ott himbálózott holtan, mire a rendőrök le tudták hozni onnan. Az 58 éves Hu Ling a családtagok elmondása szerint gyötrő rheumatoid arthritisben, egy fájdalmas ízületi betegségben szenvedett, amely legfőképp a gerinccsigolyáit érintette, de a hátfájdalmak mellett a kínzó fejfájástól sem tudott megszabadulni.

"Nem engedhettük meg magunknak azokat a gyógyszereket és fájdalomcsillapítókat, amelyekre szüksége lett volna, és úgy gondolom, nem látott más módot, hogy meneküljön a fájdalomtól" - mondta a sajtónak a megtört rokon. A rendőrség az austriantimes.at című osztrák hírhonlap szerint lezárta a hidat és elterelték az autókat, de csak mintegy négy órával később tudták átadni Ling holttestét a családjának.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.