Hamis fotót csináltatott szülőnevelési céllal

Dráma a Grand Canyonban: "mondtam, anya, hogy ne aggódj!"

Elege lett anyja örökös aggódásából, ezért drasztikus megoldáshoz folyamodott egy fiatal nő: olyan képet csináltatott magáról, mintha életveszélyben lenne, hátha a sokk észhez téríti a felmenőjét.

2012.11.27 07:29ma.hu

Vírushoz hasonló sebességgel terjedt el az interneten az a kép, amit a 22 éves Samantha Busch készíttetett magáról barátjával, amikor elutaztak egy kirándulásra a Grand Canyonhoz. Az Illinois állambeli nő a szakadék szélén lóg, beékelődve két szikladarab közé, arcán pedig egészen valódinak tűnik a rémület.

Pedig Samantha egyáltalán nem volt életveszélyben, valójában egy, a képen nem látható párkányon stabilan állt. A kép alatt egyébként az alábbi mondatot tette közzé: "Anya aggódott értem a Grand Canyonba tett kirándulásom miatt, úgyhogy elküldtem neki ezt a képet."


"Mielőtt elmentem volna, öt napon keresztül azon problémázott, hogy az emberek buták és lefújja őket a szél a szakadék pereméről. Úgyhogy amikor ott voltam, találtam egy jó kis helyet, ahova beosonhattam és úgy néztem ki, mintha lezuhantam volna, arra gondoltam, hogy óriási lenne hazaküldeni az aggodalmaskodó szüleimnek egy ilyen képet" - magyarázta a sztárrá vált nő az ABC News című lapnak.

Az ötlet elérte a célját, az anya fél percig majd' kiugrott a helyéből, de később megbocsátott a lányának a sokkterápiáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.