Pszichiátriára szállították a zavarodott férfit

Pincébe ásta be magát: napkitöréstől rettegett a hajléktalan

A pszichiátriára kellett szállítani azt a hajléktalant, aki betört egy ház pincéjébe, majd ott a betont feltörve egy 3 méteres gödörben húzta meg magát a napkitörés ellen.

2012.11.08 13:29ma.hu

A mentők segítségét is igénybe kellett venniük szerdán a dunaújvárosi rendőröknek, akiket egy hajléktalan miatt hívtak egy Bocskai utcai házhoz. A férfi a ház pincéjébe hatolt, majd ott feltörte az aljzatot és egy három méteres gödröt ásott, mire felfedezték jelenlétét. Az illegális behatoló az igazoltatáskor bevallotta a rendőröknek, hogy azért bújt a gödörbe, mert hallotta, hogy hamarosan napkitörés fog bekövetkezni és így próbált megmenekülni a várható "környezeti katasztrófától".

A fedél nélküli férfit a város kórházának pszichiátriai osztályára szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.